ZAPOČNITE SVOJU NOVU AVANTURU ODMAH

Jeep® vozila su spremna za istraživanje. Otkrijte jedinstveni izbor SUV modela stvorenih za one koji ne vole da čekaju. Vaša nova avantura samo što nije počela.

SAZNAJTE VIŠE

Jeep® Renegade


Njegov moderni, upečatljiv izgled ga izdvaja od ostalih vozila, dok njegove legendarne mogućnosti omogućavaju uživanje u vožnji uz puno samopouzdanja i sigurnosti.

Jeep® COMPASS


Savršeni spoj tradicije i inovacije zaslužan je za stvaranje legendarnog dizajna Jeep® vozila. Od hromiranog krova koji se otvara, preko čuvene prednje maske sa sedam proreza, pa sve do hipnotišuće lepote LED svetala.

Jeep® WRANGLER


Veran svojoj dugoj tradiciji, on predstavlja kombinaciju proverenih rešenja sa naprednim dizajnom i materijalima. LED farovi i zadnja svetla obezbeđuju očaravajuće osvetljenje i neodoljivu pojavu.

NOVI Jeep®CHEROKEE


Novi dizajn prednjeg i zadnjeg dela vozila, unapređeni LED farovi i zadnja svetla, kao i prefinjena spoljašnjost, unapređjuju novi Jeep® Cherokee stil, dok istovremeno on ostaje veran svojim prepoznatljivim korenima.

Jeep® GRAND CHEROKEE


Savršena elegancija i nenadmašan kvalitet izrade obeležavaju svaki kutak unutrašnjosti vozila i obezbeđuju zadovoljstvo i uživanje u svakoj krivini. Detalji od pravog drveta i prepoznatljivi metalni elementi daju prefinjenu notu svakoj vašoj avanturi.

Spisak dilera


Posetite www.jeep.rs

PROIZVOĐAČ - PRODAVAC ZADRŽAVA PRAVO IZMENE CENA, OPREME I PERFORMANSI BEZ PRETHODNE NAJAVE.