NAJBOLJE STVARI SE DEŠAVAJU ONIMA KOJI NE OKLEVAJU

Jeep Freedom days su najbolja prilika da iskoristite ponudu koju ste oduvek čekali: uživajte u potpunoj slobodi da izaberete Jeep vozilo koje vam najviše odgovara.
Born to be free.

PREUZMITE AKCIJSKI CENOVNIK

Jeep® Renegade


Novi, redizajnirani izgled eksterijera će učiniti da se osećate posebno na svakom putu. Napredna sigurnosna oprema, standardna u svim verzijama, zajedno sa njegovim čuvenim sposobnostima omogućavaju vam potpunu sigurnost i uživanje u vožnji. Spremite se za otkrivanje novih mogućnosti.

Jeep® COMPASS


Spoj tradicije i modernih inovacija je ono po čemu su Jeep vozila čuvena u celom svetu. Prefinjen i aerodinamičan dizajn, od hromiranog okvira zadnjeg stakla do legendarne prednje rešetke sa sedam proreza, ističe svu lepotu ovog modela, a kao kruna svega tu su specijalno kreirani LED farovi koji će vas očarati već na prvi pogled.

Jeep® WRANGLER


U skladu sa svojim nasleđem, ovaj model koristi dobro proverena rešenja sa najmodernijim dizajnom i najsavremenijim materijalima. Nova svetla, uključujući dostupne LED sijalice na farovima i zadnjim svetlima, obezbeđuju savršenu preglednost i ostavljaju bez daha gde god se pojavite.

Jeep® GRAND CHEROKEE


Savršenstvo svakog detalja i vrhunski kvalitet izrade ističu prefinjen dizajn enterijera koji je stvoren da vam pruži zadovoljstvo u svakoj krivini. Kombinacija pravog drveta i finih metala čini unutrašnjost ovog modela idealnom za udobnu i opuštajuću avanturu.

NOVI Jeep®CHEROKEE


Novi dizajn prednjeg i zadnjeg dela, unepređeni LED farovi i zadnja svetla, u kombinaciji sa novim izgledom točkova i prefinjenim dizajnom enterijera, kreiraju novi, unapređeni stil Jeep Cherookee modela, dok se zadržavaju njegov poznat kvalitet i performanse.

Spisak dilera


Posetite www.jeep.rs

PROIZVOĐAČ - PRODAVAC ZADRŽAVA PRAVO IZMENE CENA, OPREME I PERFORMANSI BEZ PRETHODNE NAJAVE.