× O konkursu Nagrade Prijava FCA Grupacija i FCA Srbija Partneri projekta FAQ Kontakt

Nagradni konkurs kompanije FCA Srbija za milenijalce

"I AM FCAInnovation Award for Millennials" - Automobil tvoje budućnosti

Nagradni konkurs kompanije FCA Srbija za milenijalce, "I AM FCAInnovation Award for Millennials" ti želi dobrodošlicu! Učestvuj i osmisli automobil svoje budućnosti!

Kompanija FCA Srbija organizuje konkurs za milenijalce, kojim će nagraditi originalne ideje na temu "automobil tvoje budućnosti". Konkurs je namenjen studentima osnovnih i master studija Ekonomskog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Učešće na konkursu je veoma jednostavno: potrebno je da se prijaviš i učestvuješ popunjavanjem formulara kojem se može pristupiti u nastavku, a koji sadrži 4 pitanja. Pitanja su na temu automobila budućnosti, komunikacije sa milenijalcima, uloge automobila u društvenom i digitalnom životu milenijalaca; FCA Grupacije i kompanije FCA Srbija i milenijalaca. Ideje će biti vrednovane na osnovu originalnosti, izvodljivosti i održivosti.

Dvanaest finalista nagradnog konkursa kompanije FCA Srbija za milenijalce, "I AM FCAInnovation Award for Millennials" dodatno će razraditi svoje ideje u formi kratkih video prezentacija, a šest pobedničkih ideja biće kasnije predstavljeno na ovoj stranici.

Finalne prezentacije će ocenjivati Innovation Board, koji će činiti predstavnici kompanije FCA Srbija, Univerziteta, medijskih konsultanata iz autoindustrije i stručnjaka iz oblasti marketinga.

Dvanaest finalista biće nagrađeno na završnoj ceremoniji u fabrici FCA Srbija u Kragujevcu, koja će biti organizovana na proleće 2018. godine.

Nagrade za 6 pobedničkih ideja su:

2 PRVOPLASIRANA UČESNIKA: šestomesečna praksa u kompaniji FCA Srbija
2 DRUGOPLASIRANA UČESNIKA: jednonedeljno korišćenje vozila Fiat 500L sa pokrivenim troškom goriva
2 TREĆEPLASIRANA UČESNIKA: učešće na manifestaciji "Jeep Adventure days" u organizaciji kompanije FCA Srbija

Nagradni konkurs je završen.

Partneri projekta

FAQ

Konkurs je namenjem samo redovnim studentima osnovih i master studija Ekonomskog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, kao i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.
Na nagradnom konkursu FCA Innovation Award for Millennials je moguće učestvovati isključivo individualno.
Nije neophodno dati predlog komunikacije / promocije za svaku predstavljenu tehnologiju, već za one za koje imate najbolje ideje.
Moguće je dati više predloga, ali je neophodno je da odgovor ne prelazi 500 karaktera.
Odgovori na pitanja treba da budu isključivo u tekstualnom formatu.
Ne, četvrto pitanje može da se odnosi i na bilo koju drugu oblast tvog interesovanja.