Da bi uživao u
novom Fiat 500
ne moraš da ga kupiš!

Neki ljudi razmišljaju o troškovima koje im naredna godina nosi, dok drugi misle o dezertu kojim žele da se počaste. Dok neki planiraju čitav život, drugi biraju kako da provedu dan.

Novi koncept vožnje 500 za 200 omogućava ti da budeš među onima koji se prepuštaju svakom trenutku, bez brige o tome šta budućnost nosi. Vozi novi FIAT 500 bez kupovine i bez brige o održavanju.

VOŽNJA KOJA TE NE OPTEREĆUJE

Jedino o čemu treba da vodiš računa kada je tvoj ljubimac na 4 točka u pitanju, jeste nivo goriva u rezervoaru. Sve ostalo je uključeno u cenu.

Za 200€ mesečno, tokom 13 meseci, dobijaš:

  • Registraciju
  • Set guma
  • Redovan servis
  • Kasko osiguranje

SVAKE GODINE NOVI AUTOMOBIL

Svakih 13 meseci svoj FIAT 500 možeš da zameniš za novi. Izaberi tvoju omiljenu boju i vozi automobil u nijansi koja će najbolje upotpuniti tvoj stil života.

SAVRŠENA KOMBINACIJA

Bez brige o održavanju automobila možeš da se opustiš i uživaš u savršenoj kombinaciji sa Fiat 500. Razmišljaj o sledećoj destinaciji i društvu koje ćeš da povezeš. Spremi se za avanture kojih ćeš uvek želeti da se prisetiš.

DIZAJN SA KARAKTEROM

Uz neodoljivi spoj elegancije i smelosti, Fiat 500 prepoznatljiv je kao prava ikona stila. Zavodljiv, razigran, moderan – legendarni automobil sa prepoznatljivim karakterom.

MODELI

* PROIZVOĐAČ - PRODAVAC ZADRŽAVA PRAVO IZMENE CENA, OPREME I PERFORMANSI BEZ PRETHODNE NAJAVE.